Likelihood and cost as path integrals. - Whittle, P.
Úvaha o optimálnom vyhodnotení, predpovedaní a ďalších otázkach, spojených s časovými radmi. Výberový integrál sa konštruuje cez niektorú formu voľnej extremizácie. Odvodenie princípu stochastického maxima.