On the relationship between bayesian and non-Bayesian interval estimates. - Severin, T.A
Popis a vzájomné porovnanie dvoch metód konštrukcie intervalových odhadov. Približné určenie oblastí, v ktorých dávajú obe metódy identické výsledky.