One-step bootstraping for smooth iterative procedures. - Schucany, W.R
Spôsob, ako v istých prípadoch zjednodušiť metódu opakovaného vzorkovania. Dôkaz efektívnosti a správnosti metódy, určenie oblastí použitia a ilustrácia na príklade.