Inflexible energy policies in a rapidly-changing market. - Collingridge, D.
Kritický pohľad na vládnu energetickú politiku vo Veľkej Británii. Požiadavky na väčšiu flexibilitu zvýšením rôznorodosti využitých druhov palív a technológií a väčšiu decentralizáciu rozhodnutí. Politické rozhodnutia o výstavbe nových elektrární a využívaní doterajších. Tlaky verejnosti na využitie menších, nákladove efektívnych foriem výroby energie.