Video-Einsatz auf Messen 10 Gebote. - Koch, K.
Výsledky analýzy nasadenia videorekordérov na veľtrhu investičných statkov BAUMA a na veľtrhu remeselníkov IHM v Mníchove. Nedostatky zistené pri prezentácií videozáznamov. Rady pre optimálne využitie možností videozáznamov.