East-West partnership in automobiles. - Wells, P.E
Prehľad súčasných aspektov rozvoja automobilového priemyslu medzi Západom a Východom. Návrhy nových stratégií v nadväznosti na zmeny politickej a ekonomickej situácie vo vých. Európe a celkového rozvoja tohto odvetvia. Prehľad výrobných kapacít jednotlivých automobiliek vo vých. Európe.