Reforma lesního hospodářství ČR. - Domes, Z.
Len zásadná zmena v spôsobe užívania lesov v štátnom vlastníctve môže zabrániť ich premene na "skanzen reálneho socializmu". Nevyhnutnosť privatizácie. Základnou formou privatizácie lesov je obnovenie pôvodných vlastníckych vzťahov. Zákony umožňujúce privatizáciu. Neprivatizovateľným zostáva zatiaľ štátne vlastníctvo základného lesného pôdneho fondu. Hlavné prednosti štátneho vlastníctva lesov.