Agrární sektor v ujednáních GATT. - Kraus, Josef
Základné črty medzinárodného obchodu s poľnohospodárskymi výrobkami z hľadiska úlohy tohoto obchodu v rámci GATT. Jednotlivé kolá jednaní GATT od roku 1961. Najnovšie výsledky jednaní tzv. Uruguayského kola o problémoch Rámcovej dohody o programe poľnohospodárskej reformy.