Aspekte der Änderung von eigentumsrechten an landwirtschaftlichen Nutzpflanzen. - Gotsch, N.
Diskusia okolo zmeny patentových práv živočíchov zmenených biotechnologickými postupmi. Dispozičné právo inštitúcií v oblasti osív na štruktúry v sektore osív. Medzinárodné právne rámcové podmienky. Alternatívy k patentovému právu ako k právu disponovania.