Schwerpunkte betriebswirtschaftlicher Arbeit bei der Umstrukturierung landwirtschaftlicher Unternehmen in den neuen Bundesländern. - Steffen, G.
Zmena právnych foriem ako centrálna úloha reštrukturalizácie poľnohospodárstva v nových spolkových krajinách SRN. Neistota pri vyriešení zadĺženosti a pri odstupnom bývalých členov JRD. Problém konkurencieschopnosti na miestach s nižšími výnosmi.