Zaměření strukturální politiky v zemědělství v podmínkách tržního hospodářství. - Jambor, V.
Rozhodujúce východiská v štruktúrnej politike poľnohospodárstva v podmienkach trhového hospodárstva. Založenie stratégie poľnohospodárskej výroby na intenzívnom modeli vývoja pri rešpektovaní biologického charakteru reprodukčného procesu.