Alternatívne poľnohospodárstvo u nás. - Mudroch, J.
Zvýšenie nárokov kladených na kvalitu potravín pri nasýtenosti trhu. Začiatky alternatívneho poľnohospodárstva v USA a západnej Európe. Vypracovanie koncepcie alternatívnej poľnohospodárskej výroby v SR. Dotácie na podporu prechodu poľnohospodárskej výroby na alternatívny systém hospodárenia.