Zum Stand der Umstrukturierung landwirtschaftlicher Betriebe in Mecklenburg-Vorpommern. - Richter, R.
Problémy vyskytujúce sa pri reštrukturalizácii poľnohospodárskych podnikov v krajine Mecklenburg-Vorpommern, kde pred zjednotením Nemecka pracovalo 20,2 perc. pracujúcich v poľnohospodárstve. Počet poľnohospodárskych podnikov k 31.12.1989 a zmena ich počtu a foriem k 31.3.1991. Štruktúra zamestnancov v jednotlivých poľnohospodárskych odvetviach.