Automatizace projektování - systémy CASE. - Bébr, R.
Charakteristika účelu systémov CASE. Podstata systémov CASE, ich úrovne, náplň a nástroje. Použitie systémov CASE. Cenové relácie, osvojenie systému a oblasti použitia. Systémy CASE v Kancelárskych strojoch. Využívanie systémov ISKRA, 5P a ZIM u nás.