Corporate Identity Nachahmungssichere Wettbewerbsvorteile durch konsequenten Einsatz von CI-Massnahmen - Volk, H.
Prínos uplatnenia konceptu Corporate Identity pre image podniku, zvýšenie motivácie pracovníkov, získanie trhových podielov a zvýšenie obratu. Jednotlivé nástroje politiky Corporate Identity. Plánovanie aktivít Corporate Identity.