Dostaneme se do světového proudu? Vnitropodnikové jednotky v tržní ekonomice. - Truneček, Jan
Kvalita vnútropodnikového riadenia je priamo úmerná kvalite stimulačného systému. Charakteristika beznádejne zastaralého stimulačného systému v ČSFR a najdôležitejších foriem motivujúceho managementu. Smerovanie svetového vývoja k tzv. samosprávnej forme, predstavujúcej spoluúčasť na riadení, zisku a na vlastníctve. Základné predpoklady fungovania samosprávnej formy.