Leading a high-commitment high-performance organization. - Javidan, M.
Zjednocovanie výsledkov štúdií do integračného modelu výkonného riadenia vyššími subjektami. Informácia sa opiera o empirický výskum. Návrhy na postupy výkonných orgánov pri začleňovaní obsahu modelu na zdokonaľovanie kvality výkonnej činnosti.