Quer zur Hierarchie. Methodenkonzept zur vorgangsorientierten Gestaltung der Bürokommunikation. - Klager, W.
Nové pohľady na podnikovú komunikáciu, ktorá musí zahrnúť celé podnikové dianie. Výstavba informačného toku na základe organizačných vzťahov, práv a kompetencií organizačných jednotiek. Význam včasného poskytovania informácií pre ďalšie spracovanie v príslušnom útvare. Magický trojuholník priebehu podnikových procesov.