Struktury řízení podniků v tržních podmínkách. - Kudělková, Š.
Nevyhovujúca organizačná štruktúra podniku a jeho informačného systému a smery zmien. Deľba práce v riadení. Členenie riadiaceho systému. Mechanizmus riadenia a jeho štruktúra. Štruktúra riadeného procesu. Základné úseky riadenia. Odborné oblasti riadenia. Všeobecné zásady pre tvorbu organizačných štruktúr v podniku.