Zintegrowany system informatyczny przedsiebiorstwa - TIMS. - Mitura, B.
Informačný integrovaný podnikový systém ako príklad ponuky pre poľské priemyselné a obchodné podniky. Celková charakteristika systému TIMS, patriaceho anglickej firme CSB. Štruktúra systému. Tento systém umožňuje riadiť priebeh výroby na úrovni závodu, oddelení a stanoviska práce. Modulová konštrukcia systému s 18 modulmi. Používanie systému.