Wycena bonitetu firmy. - Dlugosz, S.
Autor vysvetľuje pojmy bonita firmy, čo sa v nemčine označuje ako jej solídnosť a ďalšie podobné výrazy ako finančný standing či goodwill, kde sa kladie dôraz na zisk. Ďalej je to pojem reputácia, čiže dobré meno firmy, ktorého význam sa sústreďuje na schopnosť tvoriť zisk, postavenie firmy doma i v zahraničí, jej vyhliadky, organizácia a kádre.