Optimale Arbeitsteilung in Büroorganisationen. <Der> Einfluss neuer Informations- und Kommunikationstechniken. Eine kostentheoretische Betrachtung. - Reichwald, R.
Hodnotenie integračných tendencií v kancelárskych prácach z hľadiska nákladov. Závislosť štruktúrnych častí nákladov na spracovanie informácií od stupňa deľby práce v administratíve a využitie novej informačnej a komunikačnej techniky. Položky nákladov, na ktoré pôsobí nová technika pozitívne, resp. negatívne. Ekonomické hranice integrácie úloh a racionalizácie.