Rozvoj oběhových procesů v tržní ekonomice a evropský dopravní systém. - Čabelka, F.
Charakteristika hlavných vývojových trendov v oblasti obehových procesov vo vyspelých priemyselných krajinách. Pokračujúca internacionalizácia a integrácia obehových procesov v európskej dopravnej sieti. Skúmanie problémov obehových procesov v podmienkach trhovej ekonomiky a naznačenie nevyhnutných vývojových trendov čs. obehových procesov cestou ich konfrontácie s vyspelými krajinami.