Nová odpisová politika. - Blatný, M.
Význam odpisovej politiky v trhovej ekonomike. Právne predpisy v ČSFR o finančnom hospodárení podnikov platné od r. 1990. Prijatie rozsiahlej odpisovej liberalizácie. Hlavné zmeny právnych predpisov. Požičiavanie a prenájom predmetov.