Oceňování průmyslových práv a jiného duševního vlastnictví. Velká privatizace. - Čada, K.
Priemyselné práva a iné duševné vlastníctvo majú byť súčasťou privatizačného projektu. Predpokladom ich začlenenia do privatizačného projektu je ich ocenenie a vyčíslenie hodnoty v Kčs. ČSFR nemá v tejto oblasti nijaké skúsenosti. Skúsenosti a metódy používané v zahraničí.