Mikro- i makroekonomiczna efektywnosc rozwoju przedsiebiorstwa przemyslowego. - Gajda, J.
Autor sa pokúša zostaviť kritériá a podmienky a využiť ich pri výbere variantu rozvoja priemyselného podniku. Všeobecné a špecifické kritériá hodnotenia mikroekonomickej efektívnosti podniku. Ukazovatele tejto efektívnosti. Analýza makroekonomickej efektívnosti. Jej hodnoty a ukazovatele.