CIM - počítačom integrovaná výroba. III. Informačno-riadiaci proces. - Galan, P.
Ciele informačno-riadiaceho procesu. Priestorová a funkčná dekompozícia informačno-riadiaceho procesu. Informačné transformácie v automatizovaných výrobných systémoch. Koordinačná činnosť v informačno-riadiacom procese. Charakteristika hierarchických úrovní informačno-riadiaceho systému a komunikácia v ňom.