Druhotné suroviny ve vztahu ke společenské a podnikové efektivnosti. - Pojsl, Zdeněk
Výhodnosť využívania druhotných surovín z hľadiska spoločenskej efektívnosti. Rozdiely v prejave efektu z využívania druhotných surovín na úrovni podniku a na úrovni národného hospodárstva. Význam skladovania tuhých komunálnych odpadov pre životné prostredie. Spoločenská a podniková efektívnosť ich triedenia. Spoločenská a podniková efektívnosť konvenčných spôsobov získavania druhotných surovín zo spotrebiteľských odpadov.