Modele zapewniania jakosci w USA. - Kindlarski, E.
Analýza vývoja foriem riadenia a organizácie podnikov z hľadiska problematiky zabezpečovania kvality v americkom priemysle. Pokus o systemizovanie poznatkov amerických autorov v tejto oblasti. Komplexné riadenie kvality.