Relative Preispolitik. - Reutner, F.
Korelácia podmienok úspechu v podobe základného vzorca politiky podniku a hodnotenie jednotlivých ukazovateľov. Komponenty cenovej politiky (homogénna ponuka, diferencované varianty a substituenty). Optimalizácia relatívnej ceny a vzťah kvality produktu a ceny.