Visionäre Strategien im Vertrieb. Zwanzig Thesen. - Dahlhoff, H.D
20 téz perspektívnych stratégií odbytu, na vypracovaní ktorých sa musia zúčastniť všetky dôležité podnikové úseky. Využitie integrovaných informačných a riadiacich systémov v odbyte. Význam servisu a poradenských služieb. Sprístupnenie trhov východnej Európy ako výzva pre odbyt.