Evidenční nomenklatura v oběhu zboží. - Duben, J.
Identifikačná a klasifikačná funkcia evidenčnej nomenklatúry v obehu tovarov. Využitie medzinárodných číselných systémov označovania tovarov v systéme EAN. Návrh na identifikáciu tovarov v skladovej evidencii a využitie kódu DUN14. Klasifikačné, matričné a premenné údaje.