Počítače na československém trhu. - Kovářík, J.
Pokles a zastavenie produkcie domácej výpočtovej techniky a prechod na západné výrobky. Charakteristika stredných počítačov (IBM 4381, 9370, ICL 39, BULL DPS 7000), minipočítačov (Micro VAX 3100, IBM AS/400, ICL - DRS 6000, Olivetti-LSX 3000) a osobných počítačov, ktoré sú na česko-slovenskom trhu.