Prideľovanie prenosového média lokálnych sietí. - Uličný, M.
Výkonnosť lokálnej siete a prideľovanie kapacity prenosového média komunikujúcim staniciam. Zbernicové, hviezdicové a stromové lokálne siete. Slučkové lokálne siete. Siete s dvojitou zbernicou. Kruhové lokálne siete. Polygonálne LAN.