Transakční systémy. - Míka, E.
Technické a programové prostriedky pre spracovanie dát v transakčnom režime. Charakteristika transakčných systémov spracovania hromadných dát. Programové vybavenie. Relačný databankový systém ORACLE. Technické prostriedky. Paralelné počítače SEQUENT. Ekonomické aspekty prechodu na najmodernejšie systémy.