Profesionální práce v profesionálním prostředí aneb proč právě SuperCalc 5? - Krotil, J.
Možnosti využitia tabuľkového procesoru SuperCalc 5 na osobných počítačoch. Základné parametre programového prostredia SuperCalc 5. Vývoj programov a licenčná politika. Spôsob zobrazenia tabuľky na monitore. Nové prvky vo verzii 5.00 revision C a vyššie. Voľba menu.