PC-Informationssysteme für Fach- und Führungskräfte. Einsatzmoglichkeiten in der betrieblichen Praxis. - Tiemeyer, E.
Možnosti využitia osobných počítačov na pracovisku odborných a vedúcich pracovníkov. Faktory, ktoré hatia a ktoré podporujú nasadenie počítačov. Zvýšenie efektívnosti riadiacej práce po nasadení počítača. Možnosti využitia počítača v oblasti financií, nákupu, odbytu, marketingu a riadenia výroby.