QUICKSILVER- kompilátor programov napísaných v jazykoch dBXL a dBASE III Plus. - Ščerba, P.
Využitie programového vybavenia QUICKSILVER pre zvýšenie rýchlosti vykonávania programov v prostredí dBASE. Postup pri kompilácii a kompilačný modul. Povelový súbor na tvorbu vykonávateľných modulov. Postup pri linkovaní, optimalizácii a pri použití prekrývania na zvýšenie využitia operačnej pamäte. Systémové požiadavky.