Tvorba obecného programového vybavení charakteru knihovny, příklad pro FoxBASE 2.10. - Bílý, P.
Praktické východiská a motivácie k tvorbe knižnice pre podporu programového vybavenia databázového systému FoxBASE. Vlastnosti knižnice. Klasifikovanie knižníc podľa obsahu. Knižnice na podporu vytvárania programového vybavenia. Knižnica pre FoxBASE 2.10:LibFOX. Práca s oknami, farbami, hlásením. Systémové pole. Generátor menu. Prehľad modulov knižnice LibFOX. Budovanie aplikácií.