Innováció, társadalmi szükséglet. - Dériné Karácsony, I.
Vymedzenie inovácie a jej významu v trhovom hospodárstve. Škodlivosť samoúčelných inovácií slúžiacich iba reklame a krátkodobým módnym trendom. Väčší dôraz kladený na obchodnú etiku (business ethics). Možnosti uplatniť etické princípy v hospodárstve Maďarskej republiky.