Expertensysteme für Organisationsaufgaben. - Lehner, F.
Prehľad existujúcich a vyvíjaných expertných systémov pre riešenie organizačných úloh. Úlohy pri organizácii štruktúry, dispečingu, automatizácii administratívy a správy. Porovnávacia analýza rôznych expertných systémov z literatúry v oblasti personálneho managementu a riadenia, managementu projektov. Porovnanie s tradičnými software pre organizačné úlohy.