Jak dál ve statistice stavebnictví? - Růžička, A.
Význam štatistiky stavebníctva ako výrobného odvetvia. Štatistické údaje o stavebných podnikoch v r. 1990 v Českej republike. Krátkodobé výkazníctvo v r. 1991 a ročné výkazy o stave stavebníctva. Perspektíva získavania a spracovávania údajov v budúcnosti.