Koncepce konjunkturálních průzkumů (anket) v podnikové sféře od roku 1991. - Hörmannová, M.
Zabezpečenie konjunkturálnych prieskumov z hľadiska metodiky, prevádzky, spracovania a publikovania výsledkov od r. 1991 v ČSFR. Súbor skúmaných podnikov. Oblasť a periodicita skúmania. Dotazník a obsahová stránka konjunkturálneho prieskumu. Základné spôsoby vyhodnocovania a spracovania výsledkov konjunkturálnych textov. Spolupráca s VÚSEI-AR Bratislava.