Výpočet ukazatele tempa průmyslové produkce. - Vojta, M.
Zavedenie ukazovateľa hrubej výroby do štátneho štatistického výkazníctva ČSFR od 1.1.1991. Ukazovateľ hrubej výroby - prepočet objemu výroby do porovnateľných cien vykonávaných priamo vo výrobných podnikoch. Indexy tempa priemyselnej produkcie za r. 1986-1990.