Návrh zásad zákona o statistice. - Salajová, L.
Príprava návrhu 24 zásad zákona o štatistike na základe schválenej novej koncepcie čs. štatistiky podľa uznesenia vlády ČSFR č. 760/1990 Zb. Základné princípy novej právnej úpravy štátnej štatistiky. Význam a zodpovednosť Federálnej štatistickej rady. Jednotná metodológia štátnej štatistiky. Úprava ochrany individuálnych údajov.