Rodiny s dětmi a jejich příjmy z pohledu výsledků mikrocensu. - Blagonravová, Z.
Štatistické údaje a príjmová situácia rodín s deťmi a ich vývoj v r. 1980-1988 v ČSFR. Štruktúra domácností so závislými deťmi. Príjmy domácností s deťmi a ich diferenciácia. Príjmové rozloženie domácností a situácia neúplných rodín. Údaje o domácnostiach najslabších vrstiev.