Les conditions de vie des étrangers se sont améliorées depuis dix ans. - Moutardier, M.
Štruktúry výdavkov cudzincov majú tendenciu vyrovnať sa francúzskym, ale ostávajú poznačené ich špecificky kultúrnou charakteristikou. Ich bývanie, úroveň spotreby a vybavenie domácností predmetmi dlhodobej spotreby sa takmer vyrovná Francúzom. Spotreba potravín je poznačená ich tradičnou kuchyňou.