Internal communication: auditing for quality. - Hunn, M.S
Efektívnosť politiky a praktík vnútornej komunikácie podniku sa účinne overí podnikovými previerkami komunikácie. Konečným účelom je zvýšenie kvality činnosti podniku. Podrobný popis priebehu a vyhodnotenia previerky.