<The> fast decision process: enhancing communication in product design. - D'abadie, C.A
Skúseností z procesu vývoja komunikačných systémov u firmy AT and T, ktorý sa skvalitní a skráti zefektívnením pohybu informácií a manipulácie s nimi. Popis systému, ktorý sa označuje ako "proces rýchleho rozhodovania" (FDP) a dosiahnuté výsledky.