<The> "new macroeconomics" a decade later. An introduction. - Ménil, G. de
Úvodná prednáška prednesená na 13. výročnom zasadaní Medzinárodného seminára o makroekonomike v júni 1990 na univerzite v Mannheime v SRN. Hodnotenie rozvoja makroekonomických štúdií za 80. roky. Makroekonomika na začiatku a konci 80. rokov - hodnotenie najvýznamnejších a najdôležitejších problémov uplynulej dekády.